Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Szappantartó luffából, 2db

3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)

Szappantartó növényi luffából, ami rokon az uborkával és a cukkinivel. Engedi kiszáradni a szappant két használat között, és ha megtelik szappanlével, súrolóként is használhatod. Minden felületre jó, és semmilyen anyagot nem karcol vagy rongál. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.
 

MÉRETEI
Hossz 12,5cm x szélesség 8,3cm. Egy csomagban, 2db luffa párna érkezik.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% növényi luffa.

HOL KÉSZÜLT
Spanyolország.

Raktárkészlet 1: 15 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A luffát organikusan és fenntartható módon termesztik Spanyolországban. Permetezést nem használnak, az öntözést természetes eső és újrahasznosított termálvíz felhasználásával végezik. A gyártás során nem használnak vegyszereket, csak a 43 fokos termálvízet, ami lágyítja a luffa szálat.

Pauza tanácsa

A képen Aleppo szappanunkkal együtt látható. Méretben tökéletes tároló a szilárd sampon tömb számára is. Élettartama körülbelül 6 hónapig tart, felhasználástól függően. Ha megváltozik a színe vagy kezd túl puha lenni, akkor kidobhatod a komposztra.