Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Súroló kefe, erős, felakasztható

1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)

Hulladékmentes, komposztálható alternatívája az általános súroló keféknek. Extra erős, nedvességnek ellenálló növényi rosttal és bükkfa markolattal. A fehér színű, általános keféhez képest erősebb és a rajta lévő praktikus lyuknak köszönhetően fel is akaszthatod, ami használat után segít a gyors kiszárításban. Sarkos kialakítása pedig a fürdőszoba és különösen a fürdőkád takarításánál előny.

A 'Kefeválasztó kisokos' nevű bejegyzésünkben összeszedtük neked egy helyre a Pauzánál fellelhető, tisztításra és takarításra használható kellékeket. Segítünk eligazodni a különböző takarító eszközeink között.
 

MÉRETEI
21cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Bükkfa és növényi rost (fibrisz).

HOL KÉSZÜLT
Németország.

Raktárkészlet 1: 6 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Mindennapi takarításhoz, kültéren és beltéren egyaránt használhatod. Szőnyegek és textilek keféléséhez a puhább sörtéjű alternatívát javasoljuk. 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Tisztán tartásához elegendő, ha langyos vízzel átmosod. Annak érdekében, hogy minél tovább tudd használni, ne hagyd feleslegesen vízben ázni. A kefén praktikus lyuk is van, így fel is akaszthatod, ami használat után segít a gyors kiszárításban.