Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Súroló kefe, erős, felakasztható

1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Hulladékmentes, komposztálható alternatívája az általános súroló keféknek. Extra erős, nedvességnek ellenálló növényi rosttal és bükkfa markolattal. A fehér színű, általános keféhez képest erősebb és a rajta lévő praktikus lyuknak köszönhetően fel is akaszthatod, ami használat után segít a gyors kiszárításban. Sarkos kialakítása pedig a fürdőszoba és különösen a fürdőkád takarításánál előny.

A 'Kefeválasztó kisokos' nevű bejegyzésünkben összeszedtük neked egy helyre a Pauzánál fellelhető, tisztításra és takarításra használható kellékeket. Segítünk eligazodni a különböző takarító eszközeink között.
 

MÉRETEI
21cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Bükkfa és növényi rost (fibrisz).

HOL KÉSZÜLT
Németország.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Mindennapi takarításhoz, kültéren és beltéren egyaránt használhatod. Szőnyegek és textilek keféléséhez a puhább sörtéjű alternatívát javasoljuk. 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Tisztán tartásához elegendő, ha langyos vízzel átmosod. Annak érdekében, hogy minél tovább tudd használni, ne hagyd feleslegesen vízben ázni. A kefén praktikus lyuk is van, így fel is akaszthatod, ami használat után segít a gyors kiszárításban.