Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

RIESS zománc lapát

9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)

Fekete RIESS zománc lapát, pici, apró, fehér pöttyökkel. Egy igazi háztartási klasszikus, pontosabban annak a továbbfejlesztett változata. Ezek a masszív zománc lapátok az 1550 óta működő osztrák RIESS cégtől érkeznek, ahol a mai napig nagyrészt kézimunkával gyártanak zománc edényeket. Különlegesen erős zománc bevonattal rendelkeznek. Fekete színű, rajta nagyon apró szórt, fehér pöttyökkel.

MÉRETEK: 
Szélesség: 25 cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Acél váz, roppant erős zománc bevonat. 

 

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Az ár a lapátot foglalja magában. A képen vele együtt látható kézi seprű külön vásárolható meg.

KÉSZÍTŐRŐL

Az 1550 óta működő osztrák vállalkozás 1922-ben specializálódott a legjobb minőségű zománcozott konyhai vas edények termékek gyártására. A kilencedik generációs RIESS cég ma is családi tulajdonban van és a gyártás ma is Ausztriában történik. A gyártási folyamatot az Ybbs folyó mentén elhelyezett saját vízerőművek zöld energiája hajtja, amelyek 1926 óta biztosítják az áramtermelést. A keletkezett extra energiát pedig a villamosenergia hálózatba táplálják vissza, így a RIESS gyártási folyamata mára teljesen karbon semleges.