Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Mosogató ruha

3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)

25 x 32cm-es méretű Lapuan Kankurit Maija textilruha. Elsősorban papírtörlő vagy műanyag mosogató szivacs helyett ajánljuk, takarító vagy mosogató ruhaként, törlőruhaként, de arctisztító ruhaként is használhatod. Jó nedvszívó hatással rendelkezik, könnyen szárad. Valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete, egy finn szövőüzemből.

MIBŐL KÉSZÜLT: Koptatott 39% európai len (Masters of linen®), 43% tencel, 18% pamut

HOL KÉSZÜLT: Finnországban.

Raktárkészlet 1: 4 db raktáron
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Javasolt mosási hőmérséklet 60°C. Hipózása és szárítógépben való szárítása nem javasolt. 

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.