Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Marius Fabre mosogatószer, 1000ml

3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)

A Marius Fabre mosogatószert Marseille-i szappanpehelyből készítik család szappangyárában, a franciaországi Salon-de-Provence-ban. Növényi alapú tisztítószerekkel készült, hatékony zsírtalanító és tisztítószer, valamint könnyen öblíthető. Illatmentes, hipoallergén, kíméletes a kézhez. 

MÉRETE: 1000ml. 

Raktárkészlet 1: 46 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

SZAPPAN ÖSSZETEVŐK PONTOS LISTÁJA (INCI):
Aqua, ammonium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, lactic acid, sodium chloride, potassium hydroxide, sodium cocoate, sodium sunflowerseedate, benzoic acid, glycerin, sodium hydroxide.

 

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük.