Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Marius Fabre folteltávolító

3.600 Ft (2.835 Ft + ÁFA)

Ez a doboz két db, marseille-i szappanból készült folttisztító szappant tartalmaz. A fehéret szódabikarbónával dúsítják, míg a zöld színű változat Terre de Sommières-t tartalmaz, amely egy speciális francia agyag, ami folteltávolító képességéről ismert. Bármilyen típusú ruhafoltra. A fehér változat kiválóan kezeli a vér-, zsír-, borfoltokat, míg a zöld ideális a sötétebb ruhaneműkhöz, a gyümölcs, kávé, teafoltok eltávolítására. 

MÉRETEI: 2 x 150gramm.

Raktárkészlet 1: 14 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Hogyan használd a folteltávolító szappanokat? A foltokat mosás előtt 15-30 perccel érdemes bekenni. A fehér változatot elsősorban a vér-, zsír-, borfoltokra, míg a zöldet a sötétebb ruhaneműkhöz, a gyümölcs, kávé, teafoltok eltávolítására használd. 

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. 

Videó