Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Csipesz, erős markolattal

4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)

Nagy méretű, masszív japán csipesz, fényes alumínium felülettel, végén gyűrűvel. Praktikus lehet függönyök felakasztására és sok más dologhoz, aminek felfüggesztéséhez jól jön az erős markolata. Japánban főleg függönyt, cipőket, szárításra szánt ételeket függesztenek fel velük. A csipesz egy Osaka közelében található kis vállalkozásban készül, melyet körülbelül 100 évvel ezelőtt alapítottak. Bár a műanyag azóta rengeteg szerepet vett át, ez a kis gyár ragaszkodott a hagyományos anyagokhoz, úgy mint a horganyzott fém, és az alumínium. Az ár 1 csomag, vagyis 5db azonos formájú csipeszt tartalmaz.  

MÉRETE: 15mm x 65mm x 20mm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Alumínium.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A csipesz egy Osaka közelében található kis vállalkozásban készül, melyet körülbelül 100 évvel ezelőtt alapítottak. Bár a műanyag azóta rengeteg szerepet vett át, ez a kis gyár ragaszkodott a hagyományos anyagokhoz, úgy mint a cink, és az aluminium.