Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Mosogató szivacs luffából, 2db

3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)

Mosogatószivacs növényi luffából, ami rokon az uborkával és a cukkinivel. Amikor melegvíz éri, a súrolópárna átitatódik, az puhábbá válik és nagyobb lesz. Minden felületre jó, és semmilyen anyagot nem karcol vagy rongál. Mosogatószivacsnak vagy általános súrolónak ajánljuk szinte bármely felületre. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.

A 'Kefeválasztó kisokos' nevű bejegyzésünkben összeszedtük neked egy helyre a Pauzánál fellelhető, mosogatásra, tisztításra és takarításra használható kellékeket. Segítünk eligazodni a különböző takarító eszközeink között.

   

MÉRETEI
Hossz 12,5cm x szélesség 8,3cm. Egy csomagban, 2db luffa szivacs érkezik.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% növényi luffa.

HOL KÉSZÜLT
Spanyolország.

Raktárkészlet 1: 57 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A luffát organikusan és fenntartható módon termesztik Spanyolországban. Permetezést nem használnak, az öntözést természetes eső és újrahasznosított termálvíz felhasználásával végezik. A gyártás során nem használnak vegyszereket, csak a 43 fokos termálvízet, ami lágyítja a luffa szálat.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Élettartama körülbelül 4-6 hónapig tart, felhasználástól függően. 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosogatás után, melegvízzel öblítse ki a szivacsot, és a kis fogantyúnál fogva lehetőség szerint akassza fel, és hagyja alaposan kiszáradni. Ha megváltozik a színe vagy kezd túl puha lenni, akkor kidobhatod a komposztra.