Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Fekete szappan, előre bekevert, 750ml

3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)

Ez az azonnal használható olívaolaj alapú folyékony fekete szappan több mint egy tucat háztartási tisztítószert helyettesíthet. Hatékony és környezetbarát, így hamarosan nélkülözhetetlenné válik otthon minden tisztítási feladathoz. Tisztít mindenféle felületet (munkalapokat, szagelszívókat, főzőlapokat stb.), tisztít mindenféle padlót, hagyományosat és modernet (csempét, terrakottát, cementlapokat, viaszolt betont, követ, linóleumot stb.). Tisztítja a bőrt (kanapékat, ruhadarabokat stb.). Tisztítja és polírozza a bicikliket, motorkerékpárokat, autókat, hajókat stb. (belül és kívül) ...és még sok más. Utántölthető, sprays flakonban érkezik. Ha szeretnéd utántölteni a kiürült flakon, a koncentrátummal könnyen megteheted.

MÉRETE: 750ml.

MIBŐL KÉSZÜLT: Olívaolaj alapú, 100%-ban növényi, biológiailag lebomló általános takarítószer. Műanyag palackban érkezik.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Pontos összetevő lista (INCI) AQUA (WATER), POTASSIUM OLIVATE, POTASSIUM COCOATE, POTASSIUM CARBONATE, GLYCERIN. 

Pauza tanácsa

HOGYAN HASZNÁLD A MARIUS FABRE FEKETE SZAPPANT? 

Ez a termék NEM koncentrátum, így hígítani NEM szükséges. 

MIRE HASZNÁLD A FEKETE SZAPPANT?

  1. Mindenféle konyhai felületre (munkalapok, szagelszívók, főzőlapok, stb.)
  2. Hagyományos és modern padlóburkolatra (csempe, terrakotta, csempe, waxolt beton, kő, linóleum, stb.)
  3. Tisztítja a fürdőszobát (padlót, fürdőkádat, zuhanyzót, csaptelepet, stb.)
  4. Bármilyen bőrrel fedett felületet (kanapét, kabátot, stb.)
  5. Kerékpár, motorkerékpár, autó, hajó külső és belső tisztítására. 

...és még sok másra, amelyekről itt olvashatsz részletesen

Kíváncsi vagy, nálunk mi az a 3 alap takarítási recept, amikkel egyszerűsíteni tudtunk, környezetbarátok és nem utolsó sorban hatékonyak is vagyunk? Mutatjuk.

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. 

Ecocert tanúsítvány, védjegy

Az Ecocert garantálja a megújuló forrásokból származó összetevőket és környezetbarát gyártási folyamatokat. Ennek megfelelően az Ecocert által tanúsított termék biztos, hogy nem tartalmaz génmódosított alapanyagokat. Eco-detergent certified by Ecocert Greenlife in accordance with the Ecocert standard on http://detergents.ecocert.com.

Videó