Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Barna üveg, spriccelővel - 500ml

1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)

Azoknak, akik szeretik saját maguk készíteni a tisztálkodó és tisztítószereiket (pl. fekete szappan koncentrátumhoz) vagy csak szeretnek utántöltőket használni. Kiváló választás különféle házi készítésű tisztítószereknek, vagy akár vízpermetezésre a növényeidnek. Amellett, hogy dekoratív, a barna üvegnek ráadásul van egy olyan tulajdonsága, hogy megszűri az UV fényt, emiatt a benne tárolt szerek tovább elállnak. Minimális műanyaggal, és igény szerinti felirattal együtt érkezik, aminek szövegét te választhatod meg. Minimális műanyaggal, és igény szerinti felirattal együtt érkezik, aminek szövegét te választhatod meg. (A szöveget rendelés megjegyzés rovatába, vagy a hello@pauza.hu email címre tudod elküldeni.)
 

Raktárkészlet 1: 70 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Űrtartalma 500ml. 
Miből készül Hőálló üvegből, műanyag spriclis fejjel.

Pauza tanácsa

Saját magad készíted a tisztítószereidet? Ezek a spriclis üvegek hasznosak lehetnek pl. a fekete szappan vagy citromsavas spray elkészítéséhez. Mi az 500ml-es űrtartalmú üvegben készítjük a fekete szappant, mivel annak nem megy ki a hatásfoka akkor sem, ha egy takarítás alkalmával nem használom el a teljes bekevert mennyiséget. Ezzel ellentétben a vízben feloldott citromsav hatásfoka 48 óra múlva gyengül, így abból egyszerre csak annyit keverek be, amennyit el is használok. Emiatt szeretem erre a célra a 250ml-es méretet használni.
Az illóolajok néha eltömíthetik a spriccelőt. Ilyen esetben spriccelj át rajta tiszta, forró vízet.