Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Barna üveg, spriccelővel

1.600 Ft (1.260 Ft + ÁFA)

Azoknak, akik szeretik saját maguk készíteni a tisztálkodó és tisztítószereiket (pl. fekete szappan koncentrátumhoz) vagy csak szeretnek utántöltőket használni. Kiváló választás különféle házi készítésű tisztítószereknek, vagy akár vízpermetezésre a növényeidnek. Amellett, hogy dekoratív, a barna üvegnek ráadásul van egy olyan tulajdonsága, hogy megszűri az UV fényt, emiatt a benne tárolt szerek tovább elállnak. Minimális műanyaggal, és felirattal együtt érkezik.

Raktárkészlet 1: 93 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Űrtartalma 250ml. 
Miből készül Hőálló üvegből, műanyag spriclis fejjel.

Pauza tanácsa

Saját magad készíted a tisztítószereidet? Ezek a spriclis üvegek hasznosak lehetnek pl. a fekete szappan vagy citromsavas spray elkészítéséhez. Mi az 500ml-es űrtartalmú üvegben készítjük a fekete szappant, mivel annak nem megy ki a hatásfoka akkor sem, ha egy takarítás alkalmával nem használom el a teljes bekevert mennyiséget. Ezzel ellentétben a vízben feloldott citromsav hatásfoka 48 óra múlva gyengül, így abból egyszerre csak annyit keverek be, amennyit el is használok. Emiatt szeretem erre a célra a 250ml-es méretet használni.
Az illóolajok néha eltömíthetik a spriccelőt. Ilyen esetben spriccelj át rajta tiszta, forró vízet.