Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Átlátszó üveg, spriccelővel - 500ml

1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)

Azoknak, akik szeretik saját maguk készíteni a tisztítószereiket vagy csak szeretnek utántöltőket használni. Jó választás pl. a fekete szappanod elkészítéséhez is de akár vízpermetezésre is a növényeidnek. Minimális műanyaggal, és igény szerinti felirattal együtt érkezik, aminek szövegét te választhatod meg. (A szöveget rendelés megjegyzés rovatába, vagy a hello@pauza.hu email címre tudod elküldeni.) 

Raktárkészlet 1: 93 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Az üveg űrtartalma 500ml.
Miből készült Átlátszó hőálló üvegből készül, műanyag spriclis fejjel.
Minden üvegnek alaptartozéka egy retro nyomott betűs felirat, aminek a szövegét magad választhatod meg. Igényedet leadhatod a rendelés után egy külön emailben (hello@pauza.hu) vagy a rendelési folyamat alatt, a megjegyzésbe írva küldd el nekünk milyet szeretnél. A címkére írt szavakat ékezet nélkül tudjuk elkészíteni.

Pauza tanácsa

Saját magad készíted a tisztítószereidet? Ezek a spriclis üvegek hasznosak lehetnek pl. a fekete szappan vagy citromsavas spray elkészítéséhez. Mi az 500ml-es űrtartalmú üvegben készítjük a fekete szappant, mivel annak nem megy ki a hatásfoka akkor sem, ha egy takarítás alkalmával nem használom el a teljes bekevert mennyiséget. Ezzel ellentétben a vízben feloldott citromsav hatásfoka 48 óra múlva gyengül, így abból egyszerre csak annyit keverek be, amennyit el is használok. Emiatt szeretem erre a célra a 250ml-es méretet használni.
Az illóolajok néha eltömíthetik a spriccelőt. Ilyen esetben spriccelj át rajta tiszta, forró vízet.