Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Hammam törölköző, seherezade

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

Ez a török fürdőlepedő 2 apró részletében más, mint a társai. A pamut mellé lent is kevertek, ezen felül méretében is a legnagyobb mind közül, 100x195cm. Könnyű, jó nedvszívó képességű és gyorsan szárad. Strandtörölközőnek, fürdőtörölközőnek, utazásra, szaunába is magadra viheted. A teljes hamam törölköző kollekciónkat itt éred el. 

MÉRET: 100x195cm. Rojtok nélkül mért adatok.
 

KÉSZÜLT: 40% lenből, 60% pamutból Törökországban.

 

Raktárkészlet 1: 61 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

MIRE HASZNÁLHATÓAK A HAMAM TÖRÖLKÖZŐK?

  1. Fürdőszobai törölközőként: A peshtemalok kiválóan alkalmasak mindennapi használatra fürdőlepedőként, mert kényelmes anyagból készülnek, és gyorsan száradnak.
  2. Strandra, piknikre, vagy utazáshoz: A hamam törölközők nagyon könnyűek és vékonyak, ezért könnyen hordozhatók, akár a strandra, piknikre vagy utazáshoz is.
  3. Szaunába: Tökéletes választás a higiénikus szaunázáshoz, hisz talptól felfelé, derékig eltakarja a testet, gátolva a izzadság paddal érintkezését.

HOGYAN TISZTÍTSD A HAMMAM TÖRÖLKÖZŐIDET?
Első használat előtt a törölközőt érdemes kimosni. Érezhetően puhább lesz és tovább javul a nedvszívó képessége. A javasolt maximum mosási hőfok 40 fok. Szárító és fehérítő használata nem javasolt. A szintetikus öblítőszer befolyásolhatja a törölközők nedvszívóképességét és roncsolják az anyagot, ezért javasoljuk kerülni a használatát.