Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

MUSGO szappan férfiaknak

1.800 Ft (1.417 Ft + ÁFA)

A MUSGO szappant kifejezetten fürdésre, a férfiak bőrápolására fejlesztették ki. Legelőször 1936-ban a felsőbb osztályok számára készült Musgo szappan könnyen felismerhető a koronáról, amely a portugál arisztokráciát szimbolizálta, és kifejezetten férfias illatot kínál. Az illat a vetiver és az eukaliptusz gyógynövényes eszenciáit ötvözi erőteljes pacsuli felütéssel.
 

MÉRETEI
160g. A szappan mérete: 6 × 9 × 3 cm

MIBŐL KÉSZÜLT
Növényi alapanyagokat és illatanyagokat tartalmaz. Pontos összetevő listát lásd lentebb.

HOL KÉSZÜLT
Portugália.

Raktárkészlet 1: 21 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Összetevő lista (INCI): Sodium Palmate, sodium Palm Kernelate, Aqua, Palm Acid, Glycerin, Palm Kernel Acid, Parfum, Sodium Chloride, Coconut oil, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Geraniol, Coumarin, Eugenol, Citronellol, Linalool, Limonene, Cinnamyl Alcohol.

KÉSZÍTŐRŐL

Az első portugál gyárat, amely szappant és parfümöt gyártott, 1887-ben alapította két német származású üzletember Portóban. Az első világháború után a céget egy portugál alkalmazottjuk, Achilles Alves de Brito megvásárolta. Ekkor kapta mai nevét Ach Brito. A gyártás egy része továbbra is emberi kezek segítségével történik, megtartva a régi időket idéző csomagolást, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával.