Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Jose Gourmet konzerv válogatás

11.900 Ft (9.370 Ft + ÁFA)

A Jose Gourmet egy olyan portugál konzerv márka, a magas minőséget kreatív módon ötvözi a hagyománnyal és a dizájnnal. Gondosan válogatott alapanyagokkal dolgoznak egy autentikus, régi konzervgyárban, a csomagoláson található grafikákat pedig mind-mind neves portugál művészek készítették. Ez egy díszdobozos halkonzerv válogatás, melyben 4 prémium, portugál halkonzervet találsz. Ínyenceknek tökéletes ajándék.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A csomag tartalma
Szardínia extra szűz olívaolajban, 125 g
Makréla filé olívaolajban, 125 g
Kis szardíniák extra szűz olívaolajban, 90 g
Kis szardíniák paradicsomszószban, 90 g

KÉSZÍTŐRŐL

A Jose Gourmet egy olyan portugál konzerv márka, amely letért a megszokott útról. Magas minőségű termékeinek előállításában kreatív módon ötvözi a hagyományt és a dizájnt. Gondosan választja ki termékei eredetét, majd azokat portugál tervezők színes illusztrációival díszíti. Termékeik egy autentikus portugál konzervgyárban készülnek, amely már évtizedek óta a legmagasabb minőségű halak feldolgozásával foglalkozik. Halkonzerveik hagyományos "előfőzési" módszerrel készülnek, kizárólag friss halakból, és szigorú kritériumok alapján gyártanak csak a szezonban, hogy a halakat a legjobb minőségben és ízben tarthassák számon.