Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Ati Manel pástétomok

2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)

A portugál Ati Manel füstölt tonhal pástétoma a kiváló minőséget és hagyományokat ötvözi a modern igényekkel. Adrianó és Luis a dédapja örökségét feltámasztva egy időugrást hajtott végre a múltba. A század közepi dizájnt és az örökölt recepteket ötvözte egy csipetnyi kortárs hangulattal. Az eredmény egy olyan márka, amely egy másik korba repíti az embert, összekeverve a laza stílust a konzervdobozban található ízcentrikus finomságokkal. A pástétomban a tonhalat a tökéletességig füstölték, fogyasztásához ajánlunk egy szelet ropogós kovászos kenyeret és savanyított zöldségeket. Súlya 75g.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Ízesítés
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Adriano Ribeiro és Luís Mendonça, az Ati Manel mögött álló duó. Az Ati Manel Luis dédnagyapjáról kapta a nevét, aki egy kreatív látnok volt a maga korában, és a 20. század közepén egy nagy múltú konzervgyár tulajdonosa volt. Amikor Luís felfedezte a családi pincében rég elfeledett, porlepte relikviákat a régi gyárból, ihletet kapott, hogy feltámassza egy olyan ősének zsenialitását, akivel soha nem találkozhatott.