Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Waffel fürdőtörölköző, OLIVE

25.900 Ft (20.394 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

A finn Lapuan Kankurit egyik legnagyobb büszkesége ez a textil, amelynek anyaga a márka saját fejlesztése. Len, tencel és pamut az összetevője, aminek köszönhetően gyorsan száradnak. Könnyűek is, így nem csak fürdőtörölközőnek ideális választás, hanem utazáshoz, strandra és sportoláshoz is. A tencelről érdemes tudni, hogy fa pépből készül, természetes anyagnak minősül, biológiailag lebomló, ezáltal környezetbarát, illetve tartósan megőrzi formáját. Könnyen szárad és antibakteriális. Komfortos viselet lehet a szaunákban, fürdőkben, jóga és pilates órán. A textíliához használt anyagok kizárólag európai ültetvényekről származnak.

3 féle méretben és többféle színben. Ezt a legnagyobb méretet elsősorban fürdőtörölközőnek javasoljuk. A többi színt a waffel törölközőből a Lapuan Kankurit márka teljes lakástextil kollekciója között találod.
 

MÉRETEK
85x180cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
39% len - 18%pamut - 43%tencel.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Maximum 60°C-on, kíméletes programmal mossa. Fehérítő és lágyító szerek használata nem javasolt.

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődik: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteletben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.