Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Vörösréz súroló ruha, 2db

3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)

Vörösrézből készült súroló ruha a makacs, ráégett szennyeződésekhez, agresszív kemikáliák helyett. Alaposan tisztít, mégis kíméletesebben, mint más fém dörzsik, mivel a réz egy puha fém. Nem hagy nyomot a kerámia főzőlapon. Felületi rozsda eltávolítására is használhatod, pl. szénacél kések esetében. Kétrétegű, az extra hatékonyság és a hosszú élettartam érdekében. 2 darab érkezik.   

MÉRETEI: 14x15cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Vörösréz szálak.

HOL KÉSZÜLT: Németország.

Raktárkészlet 1: 24 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Agresszív és egészségkárosító kemikáliák helyett a rászáradt, makacs szennyeződésekhez. Kombinálhatod környezetbarát tisztítószereinkkel: például a fekete szappannal vagy a mosogatásra is használható Marseille szappannal.

A következő felületek tisztítására alkalmas: serpenyők, edények, sütők, mosogatók, kerámia főzőlapok, üveg és rozsdamentes acél felületek, zománc edények. Üveg és króm alkatrészek  tisztítására. Minden esetben megnedvesítve használd, szárazon soha.

Nem alkalmas: Teflon edényeken, és ehhez hasonló tapadásmentes felületekre.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosózsákba helyezve mosógépben is mosható, maximum 60°C-on.