Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Vízpermetező sárgaréz

8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)

Talán már tudod, hogy imádjuk a növényeket a lakásban. Ezért hát úgy döntöttük, hogy nem állunk meg annál, hogy elhozzuk nektek a legjobb öntözőkannát, megtaláltuk mellé a világ talán legkiválóbb vízpermetezőjét is. 1886 óta ebben a formában gyártják ezt a százéves, hagyományos formájú, kézzel készített sárgaréz csodát. A patinától, amit idővel kapni fog, csak tovább fog szépülni. Két használat között eltenni a szekrénybe pedig vétek, a növények között érzi magát a legjobban és a lakás dísze is egyben. A tökéletes ajándék városi kertésznek, de könnyen lehet, hogy családi örökség lesz belőle, egy ilyen minőségi spriccelő ugyanis egy életre szól. A gyártóval együtt 5 éves garanciát vállalunk a termékre. 

MÉRETEK
Magasság 14 cm x szélessége 9 cm,  300 ml kapacitás. Díszdobozban érkezik, így ajándéknak is kiváló. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Sárgaréz.

HOL KÉSZÜLT
Angliában.

Anyag
Menny.:db

Pauza tanácsa

Permetezni vagy nem permetezni? A virágok leveleinek vízzel való permetezése segít eltávolítani róluk a pórusait elzáró port és piszkot, lemossa az apróbb kártevőket és gombaspórákat. Egyúttal a növény egészségéhez is hozzájárul a rendszeres vízzel történő spriccelés, különösen azoknál, amelyek párásabb közeget szeretnek, mint pl. a monstera és a szakállbromélia, ami sokunk kedvence. Ajánljuk figyelmedve a virággondozás további otthoni kellékeit is, pl. az ehhez illő vörösréz és krém színű fém locsolókannát.