Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Kis méretű vitrines fali szekrény

18.500 Ft (14.567 Ft + ÁFA)

Talán észrevetted már, hogy sokat inspirálódunk a vidéki nép életből és Magyarországból. Sok tárgyat szeretünk innen szenvedélyesen. Amellett, hogy nagyon hasznosak tudnak lenni, utánozhatatlan bájuk van, otthonosságfaktoruk pedig vitathatatlan. Ahány ház annyi kis szekrény lehetett régen, mert két egyforma darabra még soha nem leltünk belőlük. Szeretjük a fellelt állapotában ezeket a bútordarabokat és csak a legszükségesebb javításokat végezzük el rajta. A tökéletlenségük, az eltelt idő és a használója nyoma teszi őket igazi egyéniséggé. Szerintünk.


MÉRETEI 

51 cm magas, 35 cm széles és és 15,5 cm mély.

MIBŐL KÉSZÜLT 
Fa és üveg. 

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

EZ A TERMÉK CSAK AZ ÜZLETBEN ELÉRHETŐ. CÍMÜNK: BUDAPEST, VITKOVICS UTCA 7. 1052

Termék jellemzők

A pontos életkorát nehéz megmondani, de akár 60-70 éves is lehet.

Pauza tanácsa

A legtöbb ilyen kis méretű szekrény parasztházakban állhatott régen. Konyhában használta a ház asszonya, vagy borotválkozáshoz a ház ura. Mi a nappaliba vagy a hálószobába is el tudjuk képzelni őket, akár egy szép futó virággal a tetején, benne pedig a kedvenc személyes tárgyaiddal. Azokkal amikre jó ránézni néha.