Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Virágvíz, muskotályzsálya, 100ml

2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)

A legkiválóbb lehetősége annak, hogy arcbőrünket ne terheljük mesterséges és felesleges kemikáliákkal, ha virágvizet választunk arcunk tisztítására, tonizálására. A muskotályzsálya hidrolátum pl. remek megoldás a zsíros, pattanásos, aknés bőr ápolására. Nagyon jól összehúzza a pórusokat, tiszít, gyulladáscsökkentő hatású, tonizálja a bőrt.  Tonikként, arctisztítóként is alkalmazható, kitűnő sminklemosó. Nem csak zsíros arcbőrre, de a zsíros haj ellen is bevethetitek. Csökkenti a hajhullást is. A hidrolátum egy magyar mikro vállalkozástól érkezik, Szomód környékéről. A gyógynövényes kert megművelésétől kezdve, egészen az olajok lepárlásáig minden, Nóri a gyógyszerész és Józsi, a kertészmérnök szakmájának és alázatos kétkezi munkájának közös nevezője.  
 

MÉRETEI
100ml.

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban vegyszermentes gyógynövénykertben termesztett, bio minősítésű muskotályzsálya virágból. 

HOL KÉSZÜLT
Magyarország. Szomód. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menüpont alatt!

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

TESTPERMET
Menopauza tüneteinél kiváló borogatás a hasra, mivel fájdalomcsillapító hatású. Ilyenkor érdemes a borogatáshoz használt textilt meleg vízzel bevizezni, kicsavarni és úgy rátenni a virágvizet, így kevesebb felesleget szív magába a ruha. Hasznos a makacs akne illetve tályog kezelésében. Napi 3x 3-4 fújás a kezelni kívánt felületre.

ARCTONIK 
A pattanásos, aknés bőrt töröljük át naponta kétszer (reggel és este), muskotályzsálya hidrolátummal hogy egészséges, tiszta és matt legyen a bőrünk egész nap. A muskotályzsálya virágvíz (aromavíz, hidroszol) egy kitűnő bőrápoló a zsíros, aknés és érett bőr számára

HAJÁPOLÓKÉNT
Zsíros fejbőr esetén, korpásodás ellen, csökkenti a hajhullást, fényessé teszi a hajat. Fújj virágvizet a megmosott hajadra és gyengéden masszírozd bele a hajadba és fejbőrödbe. Ne öblítsd le.

Történet

Mi az a zöld kis logó és hogyan kerül minden csomagolásra?
Minden Szomódról érkező virágvíz tanúsítottan BIO minősítésű. Közelről megismerve a hidrolátumot készítő házaspár munkáját, azt kell mondjuk, több van e mögött a minősítés mögött, mint a szokásos logó. Egy sajátos és követendő hozzáállás.

Miért bio és mit jelent ez a készítők számára?
Amikor Nóriban és Józsiban megfogalmazódott a gondolat, hogy gyógynövényeket termesszenek, elhatározták, hogy mindenképp vegyszermentes környezetben szeretnénk termelni azokat. A biotermesztéssel szeretnének hozzájárulni a fenntartható fejlődéshez. Az e fajta gazdálkodás nem próbálja minden áron megváltoztatni a természetet. Csak olyan gyógynövényeket termesztenek a kertjükben, amik bírják azt a földet és azt a mikroklímát. Nem akarnak mesterségesen beavatkozni a természetes folyamatokba. Abban hisznek, hogy csak ez a fajta alkalmazkodásra, harmóniára törekvés az, mely során nélkülözhető a környezetterhelő anyagok használata. A folyamat következtében újra kialakul a természetes ökoszisztéma, melyben közelebbről megszemlélhető a természetben a lezajló körforgás, öngyógyító képesség. Józsi és Nóri abban hisznek, hogy az ő feladatuk egyszerűen annyi, hogy figyeljenek ezekre a képességekre és ezáltal minél kevesebbet ártsanak, avatkozzanak be. "Megpróbálunk, olyan növényeket termelni, melyek alkalmazkodóbbak, figyelünk a talajunkra, mely táplálja a növényeinket. Törekszünk megmutatni a természet sokszínűségét (fajok, fajták). Fontos, hogy megőrizzük az ökológiai sokféleséget, hiszen ez biztosítja a természet erős alapját, hívhatjuk ezt úgy is hogy LEHETŐSÉG!" - vallják.

Kapcsolódó termékek

BŐRÁPOLÁS
19.700 Ft (15.512 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)