Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Lenvászon, virágos asztalterítő

37.990 Ft (29.913 Ft + ÁFA)

Nagy méretű, virág mintás lenvászon asztalterítő, amely mérete és kinézete miatt akár takaróként is bátran használható. A természetes len elnyeli a hőt, egyúttal megtartja a testhőmérsékletet a hidegben. Így lesz tökéletes takaró belőle forró nyári éjszakákon vagy egyszerű ágytakaró az év minden szakában. Ha konyha…akkor a rusztikus asztali terítékek elengehetetlen kelléke, melyet összerakni igazán egyszerű. Nem kell hozzá más, mint egy ilyen ráncos vászon terítő, pár nyers fa vágódeszkán tálalt finomság, esetleg egy kis vintage étkező szett. Egy szabály van: nem kell a tökéletesség! Strapabíró: évek múltával és sok mosás után sem veszít a minőségéből. 

MÉRETEI
140x240cm.

SZíNE
Fekete-fehér.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% eco lenvászon (Masters of linen® tanúsítvánnyal).

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. 100% európai termék. A len alapanyagául szolgáló növény termesztésétől kezdve, a fonal és végül a vászon elkészültén át, minden Európában készült. Olvass róluk bővebben az 'Alkotóink' menü alatt!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-01-31

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Multifunkcionalitás: ez ennek a textiliának a fő erénye: nincsen rossz vagy jó felhasználása. Legalább annyira illik egy asztalra terítőnek, mint egy ágyba takarónak, vagy akár még térelválasztónak is drapériaként

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, de 60°C-nál magasabb hőmérsékletet ne használj! Az ideális, ha 40°C-on mosod. A hipózása és szárítógépben való szárításáta nem javasolt. Vasaláskor a lennek megfelelő hőmérsélketet tudod használni. Érdemes már akkor rávasalni, amikor még nedves az anyag. A természetes lennek van egy olyan tulajdonsága, hogy az idővel és a mosások számával fakul, de ettől még nem veszít a bájából. Sőt!

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.