Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Virágkaspó, CSIPKÉS SZÉLLEL, rózsa

14.900 Ft (11.732 Ft + ÁFA)

A klasszikus 'Helena' agyagcserép speciális, mázzal lekent változata, elsősorban beltéri használatra. Régimódi eljárással, külön-külön, kézzel mázazzák be mindegyiket, a máz színét pedig úgy választották meg, hogy az időtlen legyen és évek múltán is megállja helyét. Ez a változat lágy, nőies púder rózsaszínt kapott. Magát a formát ókori görög minták, és egy, az 1800-as években népszerű cserépforma ihlette. 
 

MÉRETEI
Nagy: 18cm Ø x 17cm magas. Hozzáillő alátéttel együtt érkezik.

MIBŐL KÉSZÜLT
Kerámia. Minden virágcserép alja lyukas, küldünk mellé egy vízálló alátétet.

HOL KÉSZÜLT
Dániában tervezték és toszkán fazekasok készítették. A cserepeket direktben az olasz gyárből kapjuk, ezzel is csökkentve a szállítás karbon lábnyomát.

Menny.:db

Termék jellemzők

Ez a dán kisvállalkozás, 1942 óta foglalkozik kézzel készült agyagcserepek készítésével és tervezésével. A családi vállalkozás legnagyobb büszkesége mai napig az általuk felfedezett prémium olasz agyag, és az általuk életre keltett hagyományos cserépformák. Ezekben rejlik az általuk készített virágcserepük szépsége és ereje. A kiváló minőség esetükben azt is jelenti, hogy az agyagot nagyon magas hőmérsékleten égetik, ami olyan erős cserepet eredményez, hogy kertben és lakásban egyaránt használhatóak. Idővel a cserepeik patinát kapnak, ami még szebbé teszik őket, így akár nemzedékeken át élnek majd. A tulajdonosok generációkon át kutatták és a mai napig kutatják a régi, elfeledett virágcserép formákat, amiket európai kulturális örökségünknek tekintenek. Történelmi cserepeket és formákat keltenek újra életre. Beutazták egész Európát, hogy megtalálják a kontinens legjobb agyagát és fazekas régióját. Végül Toszkánában találták meg mindazt, amit kerestek, képzett fazekasok és prémium minőségű agyag, különleges kézi eljárás. Akkor helyezték el a gyártást Olaszországba, míg a tervezés megmaradt Dániában.

Pauza tanácsa

Minden cserép méretben és stílusban hozzáillő tálkával érkezik. Beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánljuk. Tökéletes házba, üvegházba és kertbe. Ha a növényeid beszélni tudnának, akkor azt mondanák, hogy nincs semmi jobb, mint egy minőségi cserép. A cserép alján lévő lyuknak és a hozzá küldött alátétnek köszönhetően a vízelvezetés a legmegfelelőbb lesz a gyökerek számára.

Videó

A Berg Potter nagy gondot fordít annak biztosítására, hogy a fenntarthatóság a gyártás legtöbb szakaszában megvalósuljon, az alkalmazottak munkakörülményeinek színvonalától kezdve az ECO címkével ellátott alapanyagok használatáig. Ahol csak lehet, a termelés minden pontján igyekszenek minimalizálni a keletkezett a hulladék mennyiségét. Ha például a cserép megsérül, akkor azt a helyi gazdáknak adják oda felhasználásra, akik a törmeléket kavicsként használják. A Berg Potter soha nem használ vegyszereket a nyers agyagedények felületének lezárásához, ami jobb a növények számára és jobb a környezet számára. Nézz meg a gyárról és a kaspók készítéséről egy videót!

 

Kapcsolódó termékek

OTTHON
3.900 Ft -tól (3.071 Ft + ÁFA)
OTTHON
9.900 Ft -tól (7.795 Ft + ÁFA)
OTTHON
24.500 Ft (19.291 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
4.950 Ft (3.898 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
4.950 Ft (3.898 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
5.950 Ft (4.685 Ft + ÁFA)