Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Virágcserép CSIPKÉS, szürke

4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)

Csipkés szélű virágcserepünk mostantól szürke változatban is elérhető. Ezúttal a két legnépszerűbb átmérővel érkeztek belőle a Pauzába. Ókori görög minták, és egy, az 1800-as években népszerű cserépforma ihlette ezt a csipkés szériát. Ma pedig toszkán fazekasok keltik újra életre. Peremén agyagcsipkével, lágy és klasszikus megjelenést ad növényeidnek. 1942 óta működik az a dán családi vállalkozás, akitől ezek a virágcserepek érkeznek hozzánk. 

Kétféle méretben érhető el: 14cm és 16cm átmérővel. Az átmérő minden esetben a virágcserép felső, legszélesebb átmérője. Az 14cm-es méret a konyhai fűszernövényekhez illő méret.

VÁLASZTOTT MÉRET
14cm Ø x 13cm magas. Hozzáillő alátéttel együtt érkezik.

MIBŐL KÉSZÜLT
Kerámia. Minden virágcserép alja lyukas, küldünk mellé egy vízálló alátétet.

HOL KÉSZÜLT
Dániában tervezték és toszkán fazekasok készítették. A cserepeket direktben az olasz gyárból kapjuk, ezzel is csökkentve a szállítás karbon lábnyomát.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-02-24

Pauza tanácsa

Minden cserép méretben és stílusban hozzáillő tálkával érkezik. Beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánljuk. Tökéletes házba, üvegházba és kertbe. Ha a növényeid beszélni tudnának, akkor azt mondanák, hogy nincs semmi jobb, mint egy minőségi cserép. A cserép alján lévő lyuknak és a hozzá küldött alátétnek köszönhetően a vízelvezetés a legmegfelelőbb lesz a gyökerek számára.

Videó

A Berg Potter nagy gondot fordít annak biztosítására, hogy a fenntarthatóság a gyártás legtöbb szakaszában megvalósuljon, az alkalmazottak munkakörülményeinek színvonalától kezdve az ECO címkével ellátott alapanyagok használatáig. Ahol csak lehet, a termelés minden pontján igyekszenek minimalizálni a keletkezett a hulladék mennyiségét. Ha például a cserép megsérül, akkor azt a helyi gazdáknak adják oda felhasználásra, akik a törmeléket kavicsként használják. A Berg Potter soha nem használ vegyszereket a nyers agyagedények felületének lezárásához, ami jobb a növények számára és jobb a környezet számára. Nézz meg a gyárról és a kaspók készítéséről egy videót!

 

 

Kapcsolódó termékek

OTTHON
18.500 Ft (14.567 Ft + ÁFA)
OTTHON
4.900 Ft -tól (3.858 Ft + ÁFA)
OTTHON
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
OTTHON
3.500 Ft -tól (2.756 Ft + ÁFA)