Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyapjú takaró, vintage kockás

22.500 Ft (17.717 Ft + ÁFA)

Kortárs bólintást a múltnak ez a vintage kockás 100% gyapjú takaró. Mesés kiegészítő egy időtlen otthonhoz. Downings nevű tengerparti faluban, Írország Donegal nevű Atlanti-óceáni partvidékén található McNutt textilüzeme, ahol a család több mint 60 éve gyártja gyapjú takaróit csakis a legjobb minőségű gyapjú felhasználásával, kiváló helyi kivitelezéssel kombinálva.
 

MÉRETEI
200x145cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Írország.
 

Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Kapcsolódó termékek

TEXTILEK
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)