Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Hajkefe, vaddisznó sörtével

5.900 Ft (4.646 Ft + ÁFA)

Hosszú élettartalmú, hagyományos kialakítású hajkefe viaszolt bükkfából és vaddisznó sörtéből. Kézzel készült egy német családi vállalkozásban, amit 1935-ben alapítottak. Elérhető 2 féle méretben, 7 soros és 10 soros változatban. A 7 soros változatot rövid-közepesen hosszú, míg a 10 soros változatot hosszú hajra javasoljuk.
 

MÉRETEI
20,5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Waxolt bükkfa és 7 soros vaddisznó sörte.

HOL KÉSZÜLT
Németország.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A vaddisznó sörte felülete, ha mikrószkóp alatt megvizsgáljuk, olyan, mint a halpikkelyé. Ezáltal alkalmas a haj tisztán tartására jobban, mint bármely másik fésű. Összegyűjti a koszt, a felesleges zsírt és a szennyeződéseket. Más anyaggal ellentétben a vaddisznó sörte soha nem árt az emberi hajnak, mivel ugyanolyan felépítésű fehérjéből van.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Reggel és este keféljük alaposan át a hajunkat vele. Először előre hajtott fejjel, a tarkótól a homlokig, lassú mozdulatokkal pár per erejéig. Majd felemelve a fejet, a homloktól a tarkó irányába nagyjából egy percig. Nagyon fontos a rendszeresség, ha eredményt szeretnénk elérni – nagyanyáink 100 húzást javasoltak naponta. Még egy lényeges megjegyzés: csak szárazon keféljük át a hajunkat. A nedves haj rendkívül sérülékeny.

TISZTÍTÁSI JAVASLAT

A hajszálak eltávolítására javasoljuk ezt a hajkefe tisztító kis mini szerkezetet. A sörtékre rárakódott szennyeződéseket rövid ideig folyó víz alatt, természetes alapanyagú tisztítószerrel  (pl. fekete szappannal) lehet eltávolítani. A lényeg, hogy a tisztítás minél inkább a sörtékre és csak minimálisan, vagy egyáltalán ne terjedjen ki a hajkefe fa részére, az ugyanis megszívhatja magát vízzel, és ettől károsodhat.

Ezeket láttad már?