Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Gyertyák vacsorához - 5 szál

750 Ft (591 Ft + ÁFA)

Vacsoraasztalunk kedvenc meghívottja. Imádja a jó bor, kellemes beszélgetés és finom ételek társaságát. Egyedi formájú, állandó vendég a Te asztalodon is. Minden gyertyánk a lehető legmagasabb tisztaságú nyersanyagból készült, és nincs benne semmilyen veszélyes, mérgező és irritáló adalékanyag, vagyis égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot.

Egy csomag 5 szál gyertyát tartalmaz. Átmérője: 1,3cm.

 

ÉGÉSI IDŐ
±3 óra. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Paraffin, pamut kanóc.

HOL KÉSZÜLT
Gyertyáinkat egy kis dán családi vállalkozástól szerezzük be, nevük Kunstindustrien. Olvass róluk és a készítésről bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:csomag

Termék jellemzők

Minden gyertyának megvan a maga története és saját kis titka. A vacsora gyertyánk mögött is megbújik egy kedves családi történet. A családfő 100 évvel ezelőtt a szegénység elől menekült Szicíliából Rómába. Azért, hogy megmentse családját az éhenhalástól elkezdett a templomoknak kézzel készített gyertyákat készíteni. Akkor a gyertyák megmentették a család életét és teszik ezt ma is, hiszen már a harmadik generáció is ezzel foglalkozik. A végleges formájukat a dán, szintén családi vállalkozás, a Kunsindustrien álmodta meg és segített abban, hogy ezek a gyönyörűségek nekünk/neked világíthassanak.

Pauza tanácsa

Kis mérete miatt főleg alkalmakra ajánljuk, vacsorához, de még akár reggelihez is. Miért ne? :)

3 tipp a használatukhoz:

  1. Meggyújtás előtt vágd vissza 1 cm-re a kanócot, így hosszabb égési időt biztosíthatsz magadnak.
  2. Soha ne tedd gyúlékony tárgyak közelébe, ferde felületre, vagy túl közel egy másik gyertyához!
  3. Vékony formája miatt gyertyatartó mindenképp kell neki. Itt és itt ajánlunk neked mellé egyet.

Honnan ismerszik meg a minőségi gyertya, aminek égetése belső térben nem jelent egészségügyi kockázatot és még a világnak is jobb? További gondolatokért látogass el a blogra! Xxx

Tanúsítvány

Gyertya minőség tanúsítvány.

 

 

Gyertyáink számos iparági és egészségügyi követelményrendszernek megfelelnek, köztük a kormolást vizsgáló EN16426 tesztnek is, ahol extrém jó értéknek számító 0,04 értéket érték el a gyertyák. A tesztben a 0, a nulla koromkibocsájtást jelöli, az 1 pedig a megengedhető maximum értéket.

Kapcsolódó termékek

GYERTYÁK
1.990 Ft
GYERTYÁK
1.990 Ft -tól