Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Ünnepi nyitvatartás

Mennyi idő mire ideér a rendelésem? Hogy leszünk nyitva az adventi időszakban? Érkezik-e még ebből vagy abból karácsony előtt? Lesznek-e újdonságok? Pauza hírmondó:

SZÁLLÍTÁS: Azt látjuk, hogy a házhozszállításban nem, vagy csak nagyon minimális csúszások vannak. Továbbra is ez a leggyorsabb szállítási forma. Legrosszabb esetben is 5 munkanapon belül megérkezik a csomag, de az esetek többségében már 2-3 napon belül célbaérnek a rendeléseitek. Ahol látunk csúszást, az a Foxpost. Itt arra lehet számítani, hogy a csomagok megérkezése kétszer annyi ideig tart, mint általában. Pozitív kivételek persze itt is vannak. :) Az egyes lépésekről természetesen továbbra is emailben kaptok tájékoztatást. Fél szemünkkel pedig mi is követjük a csomagjaitok útját és gondjukat viseljük addig, amíg oda nem érnek hozzátok.

ÁTFUTÁSI IDŐ: Bár csak ketten vagyunk Zolival, de ennyien is elég hatékonyak ahhoz, hogy megrendeléseiteket rövid időn belül összekészítsük a feladáshoz. Személyes átvétel esetén vagyunk a leggyorsabbak, itt a napközben érkezett csomagokat 1-2 órán belül összekészítjük nektek.☺️ Small business, big service

KÉSZLET: Felkerült a webshopra és érkezett az üzletbe is pár újdonság. Nézzetek be! pauza.hu vagy személyesen, Bp., 1052 Vitkovics u. 7. Ami a készleteket illeti, a korábbi választékból csak azokat hagytunk fent, amik készleten vannak, de ha esetleg most nem is elérhető, nagy eséllyel még érkezik belőle karácsony előtt és újra elérhető lesz. Ilyen pl. a színes Picardie pohár, posztertartó keretek.

AJÁNDÉKKÜLDÉS KÉZZEL ÍROTT ÜZENETTEL BELFÖLDRE/ KÜLFÖLDRE: Továbbra is küldhetsz ajándékot rajtunk keresztül. Ehhez nem kell mást tenned, mint a Szállítási cím részbe az ajándékozott nevét és címét írni, a megjegyzésbe pedig írd meg nekünk mit üzensz az ajándékozottnak.

ADVENTI NYITVA TARTÁS: Az eddig megszokott hétköznapi és szombati nyitvatartáson felül, Advent vasárnapjain (nov.29. dec.06. dec.13. dec.20.) is várunk szeretettel 11:00-17:00 óráig. 
A hét többi napja pedig így néz ki:

  • hétfő-péntek - 11-19h
  • szombat-vasárnap - 11-17h

ÜZLETÜNK CÍME: 1052, Budapest, Vitkovics utca 7.

PARKOLÁS AZ ÜZLET KÖRNYÉKÉN: A Vitkovics utca védett övezet, így csak behajtási engedéllyel lehet autóval behajtani és ott parkolni. Parkolni a Deák Ferenc tér, Károly körút, Ferenciek tere, Szervita tér környékén tudtok.

Ha bármiben a segítségetekre lehetünk, hívjatok vagy írjatok nekünk: hello@pauza.hu , +36 30 353 2270

Évi & Zoli

Blog cikk megosztás

Kategóriák Pauza termékek
blog comments powered by Disqus