Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Új kerámiák érkeztek

Évi
2018. 11. 24. 22:11:29

1 hónappal ezelőtt megérkeztek hozzánk saját kerámia kollekciónk első darabjai tányérok formájában, Kontor Enikő keramikussal közreműködve.

Pauza kerámia tányérok Kontor Enikő kezéből

Annyira jól sikerült az első kör fogadtatása, hogy úgy döntöttünk tovább növeljük a kollekció darabjait. Örömmel mutatom nektek az újabb kézzel készült csodákat gyertyatartók és vázák formájában. 

Pauza kerámia Kontor Enikő

Az egyszerűség, tisztaság, tökéletlenség és a természetesség volt a kulcsszó ezeknél a daraboknál is.

kerámia gyertyatartó

Talán már tudjátok, hogy imádjuk a gyertyákat és azt a hangulatot amit varázsolnak. Ezúttal arra kértük Enikőt, hogy álmodjon nekünk egy egyedi gyertyatartót az egyik legnépszerűbb vékony gyertyánk mellé. Formájukat a virágok ihletették. 2 féle mázzal kaphatóak. 

Pauza kerámia

A másik gyengénk a virágok. Száraz vagy élő formában, nem számít. Az évnek bármely szakában. Arra kértük fel Enikőt, hogy álmodjon nekünk vázákat is a kerámia kollekcióba. Kétféle méretben kaphatóak és többféle mázzal. Nincs belőle két egyforma. Ez is és a gyertatartó is ajándékba is kiváló.

kerámia váza - karácsonyi ajándék ötlet
Érdemes ellátogatni az üzletbe személyesen is megtapogatni őket. Azoknak, akik online is szeretnék előtte megnézni alaposabban megnézi őket, megtehetik az alábbi termék oldalakon, itt a honlapunkon. I
tt érhetőek el a gyertyatartók és itt a vázák.

Ha tetszett a cikkünk, iratkozz fel hírlevelünkre a weboldal legalján, hogy havonta értesülj a legolvasottabb blog bejegyzésekről és Pauza hírekről!

Megtalálsz minket Instagramon és Facebookon is.

Xxx, Évi