Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

UASHMAMA® papírzsák, SÖTÉTSZÜRKE

4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)

UASHMAMA® (ejtsd, mint wash mama) eredeti papírzsákjai. Tárolhatsz bennük bármit: virágot, kézműves kellékeidet, játékokat, ékszereidet, vagy akár használhatod szervírozóként is a konyhai asztalon pl. kenyérhez, baguette-hez, fürdőben a kencéid tárolására. A legkisebb méretbe én pl. befőttesüveget tettem és a konyhapulton használom fakanalak tárolására. Kapható 3 féle méretben és többféle színben. A teljes Uashmama kollekciót itt éred el.
 

MÉRETEI
Szélesség: 21cm, mélység: 10cm, magasság: 22cm (széthajtogatva mért adatok)

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban mosható cellulóz. OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező termék, vagyis nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. A papíranyag gyártásához erdőirtás nem kapcsolódik.

HOL KÉSZÜLT
Toszkánában, a Marco család helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-10-04

Pauza tanácsa

A papírzsákok minimálisan vízállóak csak. Ha virágkaspóként használod, semmiképp ne hagyd, hogy az alja sokáig vízben álljon. Érdemes a virág alá rakni egy kis tálkát, ami felfogja a felesleges vizet.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Csak kézi mosást javaslunk, kerüld a szárítógép használatát. Tekerd ki a zsákot és kíméletes mosószerrel, szappannal mosd át. Maximum 50° -os vizet használj.

Videó

Kapcsolódó termékek

OTTHON
19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
KONYHA
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)
KONYHA
2.700 Ft -tól (2.126 Ft + ÁFA)
KONYHA
7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)