Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

TOYO szerszámosláda, blue

49.500 Ft (38.976 Ft + ÁFA)

TOYO Steel T-350 szerszámosláda, kék színben. Masszív, strapabíró acélból, sok tárolóhellyel a különböző méretű szerszámoknak. A rekeszek mérete tetszés szerint alakítható. A Toyo Steel szerszámosládái híresek a masszív felépítésükről, praktikus kialakításukról és a precíz kidolgozásukról. Kiváló minőségű acélból készülnek, hogy még a legkeményebb körülmények között is helyt álljanak. Ikonikus dizájnjuknak köszönhetően pedig olyan világhírű helyeken is megtalálhatók, mint például a New York-i MoMA.

MÉRETEI: W350xD160xH215mm. Súlya: 2,6kg.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% acél.

HOL KÉSZÜLT: Japán.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Robusztus kivitel: A TOYO Steel T-350 általában masszív, strapabíró acélból készül.

Tágas belső tér: A szerszámosláda sok tárolóhellyel rendelkezik különféle méretű szerszámok, alkatrészek és egyéb munka vagy hobbyeszközök számára.

Praktikus kialakítás: A TOYO Steel T-350 rekeszei tetszés szerint alakíthatóak, így könnyen tudsz benne bármilyen eszközt tárolni. 

Zárszerkezet: Biztonságos zárszerkezet.

Hordozható kialakítás: Könnyen hordozható kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a szállítást különböző munkaterületekre.

KÉSZÍTŐRŐL

A Toyo Steel a világ első vállalataként fejlesztette ki a fém szerszámosdobozok egyetlen acéldarabból történő gyártási technológiáját. Ezek az egyszerű, mégis strapabíró és robusztus szerszámosdobozok a japán minőséget képviselik. Termékeiket elismeréssel fogadta a „Good Design Award” és a „Long Life Design Award” is, és 1969 óta népszerűek.

Videó