Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Török törölköző, bengi

6.700 Ft (5.276 Ft + ÁFA)

A török ​​törölközőket - vagy más néven hamam törölközőket, peshtemalokat - a világ úgy ismeri, mint a legfinomabb luxus textíliákat. Ultra lágy textúrájúak, időtlen mintákkal ellátva. Készítésük mélyen gyökerezik a török kézműves kultúrában. Ez teszi Törökországot mai is Európa egyik vezető textilgyártójává. 100% pamutból készülnek. Könnyűek és nedvszívóak, így sokkal gyorsabban száradnak meg, mint egy hagyományos pamut frottír törölközők. Nagyon praktikus és rendkívül sokoldalú: nem csak szauna törölközőnek, de otthoni használatra, strandra, vagy akár sálként és asztalterítőként is használható. 
   

MÉRETEK
100x190cm. 

MIBŐL KÉSZÜLT
100% pamut.

HOL KÉSZÜLT
Törökország.

Menny.:db

Termék jellemzők

A török fürdős felszerelésenek - így ezeknek a törölközőknek - nagy hagyománya van és a mai napig a hamamok (török fürdők) szertartásaiban. Ezek a kiegészítők régen nagy jelentőséggel bírtak egy török hölgy életében, ezzel tudta megmutatni, hogy mennyire rendezett és tiszta, de ezzel fejezte ki nőiességét és gazdagságát is. A legszebben díszített anyagokból készült a batyu, aminek minden alkalommal tisztának és vasaltnak kellett lennie. A batyuban vitték a hamam törölközőt, a hímzett, esetleg gyönggyel díszített fejkendőt, csontfésűt, a szépen hímzett fehérneműt és a hamam edénykét is, amivel a vizet öntötték magukra a fürdőben.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Tökéletes választás a higiénikus szaunázáshoz, hisz talptól felfelé, derékig eltakarja a testet, gátolva a izzadság paddal érintkezését. Fürdőben, strandon, jóga órán is használhatod. 

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Maximum 40 fokon mossuk. Szárító és fehérítő használata nem javasolt.

Kapcsolódó termékek

TEXTILEK
7.700 Ft (6.063 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
6.700 Ft (5.276 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
6.700 Ft (5.276 Ft + ÁFA)