Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Kenyeres zsák

5.100 Ft (4.016 Ft + ÁFA)

A kenyér pamutzsákban tartása nem újkeletű, régóta ajánlják a pékek. Ezt a zsákot arra tervezték, hogy bevásárlásnál benne hozd vidd magaddal a kenyered, otthon pedig a lehető legtovább frissen tartsd. Az ehhez a termékhez felhasznált pamut természetes tulajdonsága, hogy pont annyi levegőt és nedvességet enged be, hogy a kenyér nem penészedik be és napokig friss maradjon. Vidd magaddal bevásárláshoz is! Viszlát zacskó és kenyértartó! Használat előtt mindenképp olvasd el a használati útmutatónkat lentebb, a Pauza tanácsa résznél, hogy a zsák frissentartó funkciójából a legtöbbet hozhatsd ki.
 

MÉRETEI
Hossza 35cm, szélessége 33cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Pamut.

HOL KÉSZÜLT
Quebec.

Menny.:db

Termék jellemzők

A kenyérzsákhoz speciális, sokkal vastagabb pamutot használtak a készítők, ahhoz képest mint amilyen anyagból az újrafelhasználható bevásárló pamut zsákok készülnek. Hosszas kisérletezés és sok száz elégedett vásároló bizonyítja, hogy még egy ilyen egyszerűek tűnő szerkezetnél is van mit átgondolni.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Legfontosabb tanácsunk, hogy a lehető legszorosabban csavard bele a kenyeret a textilbe, ezzel is minimalizálva a kenyér közvetlenül levegővel érintkező felületét. Azt javasoljuk, hogy ne szeleteld fel a kenyeret, mielőtt a zsákba teszed. Megfelelő használattal nálunk 3 napig is eláll benne a kézműves kenyér, baguette esetében 2 nap, de ez a szám mindenkinél változhat annak függvényében, hogy milyen hőmérsékleten, milyen páratartalommal rendelkező helyiségben tárolja vagy épp milyen vastag a kenyér kérge.

Nem csak kenyér, hanem bármilyen zöldség-gyümölcs otthoni tárolására is alkalmas. Mivel a zsák a szokásosnál sokkal vastagabb, speciális pamutból készült, ezért nehezebb is (15g). A felhasznált pamut sűrű szövésének köszönhetően lisztet és finomra őrölt kávét is lehet bele rakni, anélkül, hogy az átjönne a szálakon. 

Az alábbi linken egy tesztet olvashatsz, amiben kiválóra értékelt pékségekből vásároltak ugyanolyan kenyereket, ugyanabból a sütésből. Mikor teljesen kihűltek, félbevágták őket, különböző tárolóalkalmatosságokba helyezték, és öt napig nyomon követték a változását. A tesztet az alábbi  linken éred el. Olvass benne még több információt a a kenyér textilzsákban tartásáról.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Ha foltos lesz a zsákod, javasoljuk, hogy mosás előtt kend be egy kis Marseille szappannal, majd ezt követően tedd be a mosógépbe. A pamut természetes tulajdonsága, hogy az első mosásnál picit összemegy. A tervezők pont ezért 10-15%-kal nagyobbra tervezték. Öblítő és szárítógép használata nem javasolt.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
3.900 Ft -tól (3.071 Ft + ÁFA)
KÖNYVEK
7.900 Ft (7.524 Ft + ÁFA)
KONYHA
6.150 Ft (4.843 Ft + ÁFA)