Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Textil tányér alátét

4.600 Ft (3.622 Ft + ÁFA)

Kiváló minőségű textília, mely évtizedekre boldoggá tesz Téged, a felhasználóját. Valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete. Ajándékba is kiváló.
 

MÉRETEI
48 x 35cm.

SZíNE
Natúr-krém.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% európai len. Masters of linen.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Készítőink' menü alatt!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-06

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Az alátéteket maximum 60 ° C-on mosd, bő vízzel, kímélő, enyhe centrifuga programon. Enyhe szennyeződés esetén inkább válaszd a 40 fokot. Ha lehet, kerüld az öblítő használatát, fehérítőt és szárítógépet pedig ne használj.. Gyorsan száradnak. A szárításnál válassz sík felületet és még enyhén nedves állapotában vasald. A természetes len zsugorodása kb. 7%. 

Tanúsítvány

MASTERS OF LINEN® & Öko-Tex Standard.

Kiválósági tanúsítvány. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy a lenvászon elkészítésének minden folyamati eleme Európához kötődík: a földektől a fonalig és a végső termék elkészültéig, minden. Magas minőséget és 100%-os európai nyomon követhetőséget kínál. Az ilyen terméket kínáló vállalkozások folyamatai kellően átláthatóak, ők maguk nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a velük együtt dolgozó mesterembereknek és családjaiknak biztos és tisztes megélhetést nyújtsanak, kerülik azok kizsákmányolását. A környezet erőforrásait ugyanígy tiszteleben tartják. A termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon.