Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Tésztavágó

6.150 Ft (4.843 Ft + ÁFA)

Tésztakaparó nyírfából és rozsdamentes acélból. Nélkülözhetetlen a sütéshez, elsősorban az otthoni kenyérsütéshez. Megkönnyíti a tészta formázását és feldarabolását, valamint a tészta lekaparását a munkafelületről. Egyik sarka lekerekített, másik sarka pedig homorú, megkönnyítve ezzel a munkát vele. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez.
 

MÉRETEI
Hossza: 14,5cm, szélesség: 9,5cm

MIBŐL KÉSZÜLT
Rozsdamentes acél és olajozott nyírfa. A tisztításhoz fontos tanácsokat találsz a 'Pauza tanácsai' résznél. Használat előtt kérünk olvasd el!

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

Fontos tanácsok a tisztításhoz: mosogató gépben nem mosható, kézi mosogatásnál pedig figyeljünk arra, hogy a fa részt minél kevesebb víz érje. Áztatás esetén a fa megszívja magát vízzel és megrepedhet, elvetemedhet. Azt javasoljuk inkább, hogy a tésztavágó fém részét nedves ronggyal töröljük el úgy, hogy a fa részt minél kevesebb víz érje.

Az otthoni kenyérsütéshez szükséges kellékeinket kigyűjtöttük ide neked:

Kapcsolódó termékek

KONYHA
19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
KONYHA
3.900 Ft -tól (3.071 Ft + ÁFA)
KONYHA
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)