Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Prémium tengeri szivacs

8.700 Ft (6.850 Ft + ÁFA)

A tengeri szivacs az egyik legsokoldalúbb tisztálkodó eszköz a világon, amelyet az elmúlt 2000 évben kultúrák egész sora használt. Gyengéd ahhoz, hogy akár egy csecsemőt is fürdess vele, de hatékony takarító eszközöd is lehet. Használhatod a ház bármely helyiségében, bármilyen felületen. A tengeri szivacsok puha, nedvszívó, tartós, nem mérgező és hipoallergének. A természetes szivacsok, mint ez is, antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek. 100%-ban biológiailag lebomlóak, fenntartható módon betakarított, gyorsan megújuló természeti erőforrások. 
 

MÉRETEI
10-14cm. Megjegyzés: mivel a tengeri szivacsok természetből kerülnek betakarításra, minden egyes tengeri szivacsok színe, alakja és mérete kissé különbözik.

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban természetes szivacs, pamut akasztóval.

HOL KÉSZÜLT
A görög Mediterrán tengeren, kézzel szedték.

Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Használat után alaposan mosd ki meleg vízzel. A használat után rázzuk belőle a vizet és soha ne csavarjuk. A pamut akasztóval pedig függesszük fel, hogy a maradék víz könnyen ki tudjon belőle folyni. Az erősen szennyezett szivacsok mosógépben is moshatóak, de maximum 30 fokos vízben, vagy 70%-os orvosi alkohollal tisztíthatóak. 

Kapcsolódó termékek

FÜRDŐ
900 Ft (709 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
6.700 Ft (5.276 Ft + ÁFA)
TEXTILEK
6.700 Ft (5.276 Ft + ÁFA)