Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Tömbgyertya

1.500 Ft (1.181 Ft + ÁFA)

Ezeket a gyertyákat Koppenhága utcáit járva fedeztük fel még 6 éve, az országban ahol évente 6kg gyertyát égetnek fejenként. A lehető legmagasabb tisztaságú alapanyagból készültek, kiemelkedően hosszú égési időt adnak és nincs bennük semmilyen veszélyes, mérgező és irritáló adalékanyag. 4 féle méret közül választhatsz. Az ár 1db gyertyát tartalmaz.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% RSPO sztearin (növényi faggyú, fenntartható pálmaolajjal).

HOL KÉSZÜLT: Dániában.

Raktárkészlet 1: 7 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

3 TIPP A TÖMBGYERTYÁINK ÉGETÉSÉHEZ:

  1. Az égetés min. 1 órán át tartson, ez elegendő idő a viasznak arra, hogy egészen a pereméig felolvadjon. Ezzel megelőzheted, hogy a gyertyád üregesen, peremet hagyva égjen el.
  2. Meggyújtás előtt vágd vissza 0,5 cm-re a kanócot. Ezzel megakadályozod, hogy beleessen az elégett darabja a viaszba, egyúttal szebben és egyenletesebben fog leégni a tömb, így hosszabb égési időt is biztosíthatsz magadnak.
  3. Soha ne tedd gyúlékony tárgyak közelébe, ferde felületre, vagy túl közel egy másik gyertyához!
  4. Szépen, egyenletesen, cseppmentesen égnek, de mégis tanácsolunk számukra valamilyen alátétet. 

 

Tanúsítvány

Gyertya minőség tanúsítvány.

 

 

Tömbgyertyáink számos iparági és egészségügyi követelményrendszernek megfelelnek, köztük a kormolást vizsgáló EN16426 tesztnek is, ahol extrém jó értéknek számító 0,04 értéket érték el a gyertyák. A tesztben a 0, a nulla koromkibocsájtást jelöli, az 1 pedig a megengedhető maximum értéket.


 

Gyertya RSPO tanúsítvány.

 

A pálmaolaj élelmiszer és nem élelmiszer célú előállítása gyors növekedésen ment át az elmúlt húsz évben. A termelés növekedésével pusztuló esőerdők, kiírtott állatok, tönkretett bennszülött közösségek jellemzik az iparban általánosan használt pálmaolajat és annak ültetvényeit. Az ilyen tanúsítvánnyal rendelkező termékek és így a tömb gyertyáink esetében biztosak lehetünk abban, hogy azok megfelelnek a Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztalt (Round Table on Sustainable Palm Oil – RSPO) szabályrendszerének, amely biztosítja, hogy a pálmaolaj kitermelése környezetileg és társadalmilag is felelős módon történik.