Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Locsolókanna, szobai, vörösréz, 1l

21.900 Ft (17.244 Ft + ÁFA)

Talán már tudod mennyire szeretjük a növényeket. Ezért hát úgy döntöttük megtaláljuk nektek a legjobb öntözőkannát. 1886 óta ebben a formában gyártják ezt a százéves, hagyományos formájú, kézzel készített vörösréz csodát. A patinától, amit idővel kapni fog, csak tovább fog szépülni. Levehető sárgaréz rózsával és ajándékdobozban érkezik. Könnyen hordozható, ideális beltéri használatra. Két használat között eltenni a szekrénybe pedig vétek, a növények között érzi magát a legjobban és a lakás dísze is egyben. Tökéletes ajándék bármely növényszeretőnek, de könnyen lehet, hogy családi örökség lesz belőle, egy ilyen locsolókanna ugyanis egy életre szól. Idővel pedig patinásodik a felülete, amitől még szebb lesz. Szerintünk. :-) A gyártóval együtt 5 éves garanciát vállalunk a termékre.

 

MÉRETEK
Magasság 16 cm x hossza 36cm, 1 literes kapacitás. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Vörösréz. 

HOL KÉSZÜLT
Angliában.

Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Sok recept kering az interneten a vörösréz tisztítása kapcsán. Ki paradicsommal, ki citrommal, ki fogkrémmel való tisztítást javasol. Első tanácsunk mindenek előtt az, hogy csak ritkán és csak akkor tisztogassuk, ha feltétlenül szükséges. Idővel elkezd a felület patinát kapni, amitől talán még szebb lesz, mint új korában. Ha mégis úgy döntünk megtisztítjuk, íme egy javaslat: tegyünk egy kis tálkába körülbelül fél deci ételecetet és oldjunk fel benne egy csapott kiskanál konyhasót. A sót addig kevergessük, amíg teljesen fel nem oldódik az ecetben, majd a folyadékkal alaposan törölgessük át a tárgyat. Olyan tisztítókendőt vagy rongyot használjunk, amely nem karcol és hagy nyomot a réz felületén. A különböző dörzsi szivacsok használatát kerüljük, mert attól a tárgy felülete karcolódhat. 

Kapcsolódó termékek

OTTHON
14.900 Ft (11.732 Ft + ÁFA)
OTTHON
9.900 Ft -tól (7.795 Ft + ÁFA)
OTTHON
23.900 Ft (18.819 Ft + ÁFA)