Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Szobai locsolókanna

18.900 Ft (14.882 Ft + ÁFA)

Talán már tudod mennyire szeretjük a növényeket. Ezért hát úgy döntöttük megtaláljuk nektek a legjobb öntözőkannát. 1886 óta ebben a formában gyártják ezt a százéves, hagyományos formájú, kézzel készített tiszta fém csodát. Levehető sárgaréz rózsával és ajándékdobozban érkezik. Könnyen hordozható, ideális beltéri használatra. Két használat között eltenni a szekrénybe pedig vétek, a növények között érzi magát a legjobban és a lakás dísze is egyben. Tökéletes ajándék bármely növényszeretőnek, de könnyen lehet, hogy családi örökség lesz belőle, egy ilyen locsolókanna ugyanis egy életre szól. A gyártóval együtt 5 éves garanciát vállalunk a termékre. Minden locsolókanna mellé egy öntöző rózsát is csomagolunk.

MÉRETEK
Magasság 16 cm x hossza 36 cm, 1 literes kapacitás. Díszdobozban érkezik, így ajándéknak is kiváló. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Fém.

HOL KÉSZÜLT
Angliában.

SZÍNEK
Réz és cream színű kivitelben kapható. 

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-06

Pauza tanácsa

Ajánljuk figyelmedbe mellé réz vízpermetezőnket. Permetezni, vagy nem permetezni? A virágok leveleinek vízzel való permetezése segít eltávolítani róluk a pórusait elzáró port és piszkot, lemossa az apróbb kártevőket és gombaspórákat. Egyúttal a növény egészségéhez is hozzájárul a rendszeres vízzel történő spriccelés, különösen azoknál, amelyek párásabb közeget szeretnek, mint pl. a monstera és a szakállbromélia, ami sokunk kedvence.

Kapcsolódó termékek

OTTHON
8.900 Ft -tól