Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fleur de lin szilárd sampon

3.400 Ft (2.677 Ft + ÁFA)

Hulladékmentes szemlélettel készült SLS-mentes szilárd sampon normál hajra. Dúsan habzó, nagyon gyengéden tisztító szilárd sampon, egyenként, kézzel készítve. A használatával kapcsolatban fontos részleteket találsz lentebb, a 'Pauza tanácsai' résznél. További, saját tapasztalatainkról pedig az alábbi blog bejegyzésben mesélek részletesen.
 

MÉRETEI
65g. Egy sampon nagyjából két flakon folyékony samponnak felel meg. (Vállig érő, normál haj esetén.)

MIBŐL KÉSZÜLT
Cukortenzidek, terápiás minőségű mandarin illóolaj, fehér és zöld agyag, bio ricinus- és kókuszolaj, újrapapír csomagolás. SLS mentes, pálmaolajat és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz. Vegán termék.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

Menny.:db

Termék jellemzők

A benne lévő cukortenzidek, gyengéden tisztítanak, akár egy mosással is tisztává és puhává teszik a hajat. A terápiás minőségű mandarin illóolaj, friss, nyugtató illata mellett enyhe fertőtlenítő hatással is rendelkezik, a fehér és zöld agyag, kiváló tisztító képességükkel egészítik ki a növényi tenzidek hatását, hidegen préselt bio ricinus- és kókuszolajat, amelyek táplálják a hajat és a fejbőrt, védik a környezeti ártalmaktól, és erősítik a hajszálakat, újrapapír csomagolást.

Pauza tanácsa

Bő vízzel nedvesítsd meg a hajad, majd mintha egy hajkefével fésülnéd, simítsd végig hátrafelé minden oldalon a sampont a fejeden. Ha nem habzik eléggé, adj még hozzá egy kevés vizet. Mivel a szilárd sampon nem tartalmaz nedvességet, hab pedig nincsen víz nélkül, így előfordulhat, hogy csak a “szárazság” miatt nem megfelelő a habzás. (Zárójelben: habfelhők nélkül is tisztít, de ha te szereted a sok habot, akkor inkább kétszer mosd! Meleg vízzel öblítsd le a hajad. Ha szükségét érzed, ismételd meg a műveletet. Nem érdemes vadul ide-oda kenni sampont a hajadon, ezzel csak feleslegesen sokat használsz belőle. Ha elsőre nem is habzott, második mosáskor biztosan fog, méghozzá nagyon. Takarékoskodj a Föld javaival, és tapasztald ki, mi az a mennyiség, amire valóban szükséged van. Használata után nem szükséges ecetes vagy citromsavas öblítés. Egy sampon nagyjából két flakon folyékony samponnak felel meg, illetve a visszajelzéseitek szerint vállig érő, normál hajnál 4 hónapra elég egy kis kocka.

Két használat között hagyd megfelelően kiszáradni. Ehhez tökéletes tároló alkalmatosság a luffából készült szappantartó, ami méretében illik a samponhoz és hagyja azt megfelelően kiszáradni. További bőrápolási és tisztálkodási tippeket találsz az alábbi blog bejegyzésünkben.

A sampont Magyarország első slow szemléletű kozmetikusa, Kocsmáros Gabi készíti. Gabi többi kozmetikumát a linkre kattintva éred el.

Kapcsolódó termékek

NATÚRKOZMETIKUMOK
1.750 Ft -tól (1.378 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)