Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Kerámia gyertyatartó, LUNA

3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)

Kerámia gyertyatartó, amit Sáfrán Anett magyar keramikussal együtt álmodtunk meg. Sokoldalú, egészen pontosan kettő :), mivel mindkét oldalába állíthatsz gyertyát.  A Pauza kínálatában elérhető gyertyák közül az alábbi 3 féle gyertyával is használhatod: vékony színes gyertyákvacsoragyertyák és ceruza gyertyákhoz.  5 féle szín közül tudsz választani.

MÉRETEI: 38mm magas. Az alábbi 3 féle átmérőjű szálas gyertyákkal kompatibilis: 9mm, 12mm, 13mm.

KÉSZÜLT: Kerámiából, Magyarországon.

Raktárkészlet 1: 5 db raktáron
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Anett, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végezte tanulmányait kerámiatervezés szakon. A diplomát követő években szakmai gyakorlatát egy holland formatervező stúdiónál töltötte, majd egy szintén holland kreatív műhelynél kezdett el dolgozni. Körülbelül másfél éve kezdődött el intenzív önálló alkotói tevékenysége, miután visszaköltözött Magyarországra. Anett formavilága egészen egyedi. Érintésre, vizsgálatra és tapasztalásra invitálnak. Számára a kerámia tárgyak vizuális jelenléte ugyanannyira fontos, mint a tényleges funkciójuk. Nyár elején kezdtük meg vele a közös munkát. Sokat gondolkoztunk, teszteltünk, próbálgattuk a különböző formákat, színeket, mázakat és masszát. Fogadjátok szeretettel együttműködésünk első közös eredményét, ezeket a kerámia gyertyatartókat.