Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Virágvíz rozmaring, 100ml

2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)

Bio minősítésű rozmaring virágvíz közvetlenül a termelőtől. Mélytisztító és erőteljes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Permetezd közvetlenül a bőrödre zsíros, aknés, élettelen bőr esetén. Kiváló gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, méregtelenítő hatása van. Használhatod lábra permetezve is, szagtalanításra. Gyerekek is használhatják.
 

MÉRETEI
100ml. 

MIBŐL KÉSZÜLT
100%-ban vegyszermentes gyógynövénykertben termesztett, bio minősítésű rozmaringból.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország. Szomód. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menüpont alatt!

Típus
Rozmaring
Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

TESTPERMET ÉS ARCPERMET: Frissítő, fáradt, igénybe vett bőr revitalizálására. Pattanásos, gyulladt bőr kezelésére reggel-este permetezd be vele a letisztított arcodat. Arctisztításhoz Marseille szappant javaslunk. 

LÁBPERMET:  Lábra permetezve, lábfrissítőnek, szagtalanítónak.

KOZMETIKUMOKBA KEVERVE: Elsősorban a zsíros, pattanásra hajlamos és a vegyes bőr ápolására szánt kozmetikumokba ajánljuk, de akne kezelésére szánt készítményekhez is felhasználhatod. Anti-aging kozmetikumokba, idősödő és érett bőr ápolására. Hajhullást és korpásodást csökkentő hajápoló kozmetikumokba.

Történet

Mi az a zöld kis logó és hogyan kerül minden csomagolásra?
Minden Szomódról érkező olaj tanúsítottan BIO minősítésű. Közelről megismerve az olajat készítő házaspár munkáját, azt kell mondjuk, több van e mögött a minősítés mögött, mint a szokásos logó. Egy sajátos és követendő hozzáállás.

Miért bio és mit jelent ez a készítők számára?
Amikor Nóriban és Józsiban megfogalmazódott a gondolat, hogy gyógynövényeket termesszenek, elhatározták, hogy mindenképp vegyszermentes környezetben szeretnénk termelni azokat. A biotermesztéssel szeretnének hozzájárulni a fenntartható fejlődéshez. Az e fajta gazdálkodás nem próbálja minden áron megváltoztatni a természetet. Csak olyan gyógynövényeket termesztenek a kertjükben, amik bírják azt a földet és azt a mikroklímát. Nem akarnak mesterségesen beavatkozni a természetes folyamatokba. Abban hisznek, hogy csak ez a fajta alkalmazkodásra, harmóniára törekvés az, mely során nélkülözhető a környezetterhelő anyagok használata. A folyamat következtében újra kialakul a természetes ökoszisztéma, melyben közelebbről megszemlélhető a természetben a lezajló körforgás, öngyógyító képesség. Józsi és Nóri abban hisznek, hogy az ő feladatuk egyszerűen annyi, hogy figyeljenek ezekre a képességekre és ezáltal minél kevesebbet ártsanak, avatkozzanak be. "Megpróbálunk, olyan növényeket termelni, melyek alkalmazkodóbbak, figyelünk a talajunkra, mely táplálja a növényeinket. Törekszünk megmutatni a természet sokszínűségét (fajok, fajták). Fontos, hogy megőrizzük az ökológiai sokféleséget, hiszen ez biztosítja a természet erős alapját, hívhatjuk ezt úgy is hogy LEHETŐSÉG!" - vallják.

Kapcsolódó termékek

NATÚRKOZMETIKUMOK
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
3.350 Ft (2.638 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
5.950 Ft (4.685 Ft + ÁFA)