Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

RIESS tésztaszűrő

15.900 Ft (12.520 Ft + ÁFA)

RIESS zománcozott szűrő nyéllel. Használhatod bármilyen tészta, gyümölcs, saláta és zöldség szűrésére vagy mosására. A nyél és a szűrő szélén található kampó segítségével edényre vagy tálra rögzítheted. Az 1550 óta működő osztrák RIESS cégtől érkezik, ahol a mai napig nagyrészt kézimunkával gyártanak zománc edényeket. Különlegesen erős zománc bevonattal rendelkeznek. Vágás és karcálló.

MÉRETEI:
Magasság: 12cm. Átmérő: 28cm. Űrtartalom: 4l. 

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A RIESS edények népszerűségének számos oka van. A TARTÓSSÁG ÉS A PRÉMIUM MINŐSÉG AZ EGYIK.
Magas minőségű acél alapanyaggal dolgoznak, ezért is olyan robosztusak és nehezek a RIESS edények. Ettől és a szintén különlegesen erős zománc bevonattól lesznek rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak az edényeik.
A MÁSIK amit sokan visszajeleztetek már nekünk az edények kapcsán, AZ ÉTELEK FINOMABB ÍZE.
Ez egészen egyszerűen azért lehet, mert a robosztus fém váz és az erős zománc bevonat segít egyenletesen elosztani a hőt az edény felületén, ezáltal megakadályozva a pontszerű túlmelegedést vagy a hideg foltokat. Ez lehetővé teszi az ételek egyenletes főzését, megőrzi a hozzávalók természetes ízét és csökkenti a leégés vagy a túlsütés kockázatát.
Egy érvet emelnék még ki a RIESS edények mellett. AZ EGÉSZSÉGES FŐZÉS.
A zománc bevonatuk nem tartalmaz toxikus anyagokat, például PFOA-t vagy PTFE-t, amelyeket más tapadásmentes bevonatokban használnak. Ez azt jelenti, hogy az ételek főzése során nem oldódnak ki káros anyagok a táplálékba. 

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A ZOMÁNC SZŰRŐD?
Használhatsz bátran keféket vagy például ezt a vörösréz súrolót, nem fogja bántatni a szűrő felületét. Mosogatógépbe is rakhatod, bár vigyázz, mert bizonyos típusú gépi mosogatószerek elvehetik a tál fényét.

KÉSZÍTŐRŐL

Riess logo.


Az 1550 óta működő osztrák vállalkozás 1922-ben specializálódott a legjobb minőségű zománcozott konyhai vas edények termékek gyártására. A kilencedik generációs RIESS cég ma is családi tulajdonban van és a gyártás ma is Ausztriában történik. 

A gyártási folyamatot az Ybbs folyó mentén elhelyezett saját vízerőművek zöld energiája hajtja, amelyek 1926 óta biztosítják az áramtermelést. A keletkezett extra energiát pedig a villamosenergia hálózatba táplálják vissza, így a RIESS gyártási folyamata mára teljesen karbon semleges.

Videó