Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

RIESS szószos nyeles lábas, kicsi, szürke

13.500 Ft (10.630 Ft + ÁFA)

Ez prémium zománc vas edény, az 1550 óta működő osztrák RIESS cégtől érkezik, ahol a mai napig nagyrészt kézimunkával gyártanak zománc edényeket. Különlegesen erős zománc bevonattal rendelkeznek. Ezt a fazont szószos lábasnak neveztük el, mert elsősorban olvasztáshoz, forraláshoz vagy a szószok elkészítéséhez praktikus. Melegíthetünk benne levest, főételt, főzhetünk benne egy adag teát, kakaót. A lábas szélén lévő kifolyó cseppmentes tálaláskor és öntésnél praktikus. Kellemetlen mellécsepegés nélkül kiönthető belőle a folyadék. Könnyű, kis helyet foglal. Antiallergén, természetes anyagokból készült. Karc és kopásálló.


MÉRETEK

Ø 14 cm, magasság: 6,7 cm, űrtartalom: 0,75 L

MIBŐL KÉSZÜLT
Acél váz, roppant erős zománc bevonat.

VÁLASZTOTT SZÍN
Szürke.

 

Menny.:db

Pauza tanácsa

Különlegesen erős zománc bevonattal rendelkeznek. Masszívak, a kemény hőhatásokat is könnyedén veszik. Minden főzőfelületre ajánljuk. Mosogathatóak gépben is. Karcolás és vágás álló.

Tisztítása: mosogatógépben is mosható.

KÉSZÍTŐRŐL

Az 1550 óta működő osztrák vállalkozás 1922-ben specializálódott a legjobb minőségű zománcozott konyhai vas edények termékek gyártására. A kilencedik generációs RIESS cég ma is családi tulajdonban van és a gyártás ma is Ausztriában történik. A gyártási folyamatot az Ybbs folyó mentén elhelyezett saját vízerőművek zöld energiája hajtja, amelyek 1926 óta biztosítják az áramtermelést. A keletkezett extra energiát pedig a villamosenergia hálózatba táplálják vissza, így a RIESS gyártási folyamata mára teljesen karbon semleges.