Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

RIESS zománc serpenyő

19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)

Masszív, különlegesen erős zománc bevonattal rendelkező prémium zománc serpenyő. Ha még nem határoztad el magad egy bevonat nélküli vasserpenyő mellett, akkor ez a zománc serpenyő kiváló köztes lehetőség. Optimális hőelosztással kiváló omletteket, tojásételeket, húst vagy bármi mást süthetünk benne. Karcolás és vágás álló. A nyele miatt nagyon kényelmes használni, az ugyanis nem melegszik át használat közben. Antiallergén, természetes anyagokból készült. Főzés közben nem szabadulnak fel káros, toxikus anyagok. Nikkel allergiásoknak is ajánlott.


MÉRETEK

Ø 22 cm. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Minőségi acél váz, roppant erős zománc bevonat. 

HOL KÉSZÜLT
Ausztria.

 

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Különlegesen erős zománc bevonattal rendelkeznek. Masszívak, a kemény hőhatásokat is könnyedén veszik. Minden főzőfelületre ajánljuk. Mosogathatóak gépben is. Karcolás és vágás álló.

Tisztítása: mosogatógépben is mosható.

KÉSZÍTŐRŐL

Az 1550 óta működő osztrák vállalkozás 1922-ben specializálódott a legjobb minőségű zománcozott konyhai vas edények termékek gyártására. A kilencedik generációs RIESS cég ma is családi tulajdonban van és a gyártás ma is Ausztriában történik. A gyártási folyamatot az Ybbs folyó mentén elhelyezett saját vízerőművek zöld energiája hajtja, amelyek 1926 óta biztosítják az áramtermelést. A keletkezett extra energiát pedig a villamosenergia hálózatba táplálják vissza, így a RIESS gyártási folyamata mára teljesen karbon semleges.