Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

RIESS mini zománc serpenyő, nyeles

14.500 Ft (11.417 Ft + ÁFA)

Mini serpenyő 1 személyes adagok elkészítéséhez, melegítéséhez vagy tálalásához. Sütőbe is rakhatod, mivel 450 C -ig hőálló. Masszív, különlegesen erős zománc bevonattal rendelkezik. Karcolás és vágás álló. Minden típusú tűzhelyen használható, indukcióson is. A nyele miatt nagyon kényelmes használni, az ugyanis nem melegszik át főzés közben. Antiallergén, természetes anyagokból készült. Nikkel allergiásoknak is ajánlott. Főzés közben nem szabadulnak fel káros, toxikus anyagok. 


MÉRETEK

Ø 16cm. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Minőségi acél váz, zománc bevonat. Erős, nem púposodik fel, nem deformálódik.

HOL KÉSZÜLT
Ausztria.

 

Menny.:db

Pauza tanácsa

A kemény hőhatásokat is könnyedén veszik. Minden főzőfelületre ajánljuk. Karcolás és vágás álló. Tisztítása: mosogatógépben is mosható.

KÉSZÍTŐRŐL

Az 1550 óta működő osztrák vállalkozás 1922-ben specializálódott a legjobb minőségű zománcozott konyhai vas edények termékek gyártására. A kilencedik generációs RIESS cég ma is családi tulajdonban van és a gyártás ma is Ausztriában történik. A gyártási folyamatot az Ybbs folyó mentén elhelyezett saját vízerőművek zöld energiája hajtja, amelyek 1926 óta biztosítják az áramtermelést. A keletkezett extra energiát pedig a villamosenergia hálózatba táplálják vissza, így a RIESS gyártási folyamata mára teljesen karbon semleges.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
13.500 Ft (10.630 Ft + ÁFA)
KONYHA
13.500 Ft (10.630 Ft + ÁFA)
KONYHA
18.900 Ft -tól (14.882 Ft + ÁFA)
KONYHA
14.500 Ft -tól (11.417 Ft + ÁFA)