Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

RIESS konyhai tálak

9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)

RIESS zománcozott tálak gabonapelyhekhez, salátához és sok máshoz. A tálak karimás élűek. Így hívják zománcnyelven az ívelt élt. Az 1550 óta működő osztrák RIESS cégtől érkezik, ahol a mai napig nagyrészt kézimunkával gyártanak zománc edényeket. Különlegesen erős zománc bevonattal rendelkeznek. Ezt a közepes méretet pl. kencék, magok vagy snackek, sütemények és sok más tálalására használhatod, vagy kis tálként szolgálhat a hozzávalók elkészítéséhez főzéskor, sütéskor. Vágás és karcálló. A helytakarékosság érdekében pedig szépen egymásba halmozhatóak.

KÉSZÜLT: Robosztus acél vázzal, erős zománc bevonattal. Ausztriában.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A RIESS edények népszerűségének számos oka van. A TARTÓSSÁG ÉS A PRÉMIUM MINŐSÉG AZ EGYIK.
Magas minőségű acél alapanyaggal dolgoznak, ezért is olyan robosztusak és nehezek a RIESS edények. Ettől és a szintén különlegesen erős zománc bevonattól lesznek rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak az edényeik.
A MÁSIK amit sokan visszajeleztetek már nekünk az edények kapcsán, AZ ÉTELEK FINOMABB ÍZE.
Ez egészen egyszerűen azért lehet, mert a robosztus fém váz és az erős zománc bevonat segít egyenletesen elosztani a hőt az edény felületén, ezáltal megakadályozva a pontszerű túlmelegedést vagy a hideg foltokat. Ez lehetővé teszi az ételek egyenletes főzését, megőrzi a hozzávalók természetes ízét és csökkenti a leégés vagy a túlsütés kockázatát.
Egy érvet emelnék még ki a RIESS edények mellett. AZ EGÉSZSÉGES FŐZÉS.
A zománc bevonatuk nem tartalmaz toxikus anyagokat, például PFOA-t vagy PTFE-t, amelyeket más tapadásmentes bevonatokban használnak. Ez azt jelenti, hogy az ételek főzése során nem oldódnak ki káros anyagok a táplálékba. 

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A ZOMÁNC LÁBASODAT?
Használhatsz bátran keféket vagy például ezt a vörösréz súrolót, nem fogja bántatni az edény felületét. Egy kis áztatással sokat segíthetsz a helyzetet. Mosogatógépbe is rakhatod, bár vigyázz, mert bizonyos típusú gépi mosogatószerek elvehetik a tál fényét.

KÉSZÍTŐRŐL

Riess logo.


Az 1550 óta működő osztrák vállalkozás 1922-ben specializálódott a legjobb minőségű zománcozott konyhai vas edények termékek gyártására. A kilencedik generációs RIESS cég ma is családi tulajdonban van és a gyártás ma is Ausztriában történik. 

A gyártási folyamatot az Ybbs folyó mentén elhelyezett saját vízerőművek zöld energiája hajtja, amelyek 1926 óta biztosítják az áramtermelést. A keletkezett extra energiát pedig a villamosenergia hálózatba táplálják vissza, így a RIESS gyártási folyamata mára teljesen karbon semleges.

Videó