Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

RIESS fekete zománc leveses fazék, 4L

26.500 Ft (20.866 Ft + ÁFA)

Ez prémium zománc vas leveses fazék, az 1550 óta működő osztrák RIESS cégtől érkezik. Különlegesen erős acél vázzal és zománc bevonattal rendelkeznek a még jobb főzési eredmény érdekében. Kívül mélyfekete, belül fehéres, enyhén szürkébe hajló felülettel. Antiallergén, természetes anyagokból készült. Karc és kopásálló. Minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukcióst is. A fazék fedővel együtt érkezik.


MÉRETEK

Ø 20 cm. Űrtartalom: 4 L. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Acél váz, roppant erős zománc bevonat. Erős, nem púposodik fel, nem deformálódik.

HOL KÉSZÜLT
Ausztria.

 

Menny.:db

Pauza tanácsa

Különlegesen erős zománc bevonattal rendelkeznek. Masszívak, a kemény hőhatásokat is könnyedén veszik. Minden főzőfelületre ajánljuk. Indukcióra is. Mosogathatóak gépben is. Karcolás és vágás álló.

Tisztítása: mosogatógépben is mosható.

KÉSZÍTŐRŐL

Az 1550 óta működő osztrák vállalkozás 1922-ben specializálódott a legjobb minőségű zománcozott konyhai vas edények termékek gyártására. A kilencedik generációs RIESS cég ma is családi tulajdonban van és a gyártás ma is Ausztriában történik. A gyártási folyamatot az Ybbs folyó mentén elhelyezett saját vízerőművek zöld energiája hajtja, amelyek 1926 óta biztosítják az áramtermelést. A keletkezett extra energiát pedig a villamosenergia hálózatba táplálják vissza, így a RIESS gyártási folyamata mára teljesen karbon semleges.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)
KONYHA
14.500 Ft (11.417 Ft + ÁFA)
KONYHA
14.500 Ft -tól (11.417 Ft + ÁFA)
KONYHA
18.500 Ft -tól (14.567 Ft + ÁFA)