Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Réz vállfa

2.890 Ft (2.276 Ft + ÁFA)

Egyszerű és szép vállfa könnyebb ruhadaraboknak, pl. sálaknak vagy öveknek. A japán Yumiko Sekine, ezeknek a réz tárgynak a megálmodója 1993-ban kezdte az üzletét. Először csak praktikus háztartási tárgyak importálásával foglalkozott Amerikából és Európából Japánba. Időközben rájött mennyi minden olyan tárgy és textil hiányzik a sorból, amiket régen, gyerekkorában használt, most viszont sehol nem találja őket. Ez inspirálta őt arra, hogy létrehozza a vállalkozását, ahol a mai napig mindennapi, praktikus és funkcionális, de egyben naturális és minőségi tárgyakat készít.
 

MÉRETEI
Szélesség: 16cm, vastagság: 0,2cm, magasság: 25,5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Sárgaréz.

HOL KÉSZÜLT
India.

Menny.:db

Pauza tanácsa

Vintage vállfákkal kombinálva tudom elképzelni, olyan helyen, ahol a ruháid szem előtt vannak és számít, hogy vállfa kinézete finom, anyaga természetes legyen. De akár az ajtó kilincsére akasztva, egy szolíd eukaliptusz ággal szép dekoráció is lehet.

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
7.900 Ft -tól
TÁROLÁS
1.990 Ft -tól