Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Réz polc

24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)

Tudjuk milyen nehéz kifinomult, egyedi polcokat találni az otthonodba. Ezért megkerestük a szerintünk legszebbet. Ezt az időtlen és nem utolsó sorban kreatív, sárgarézből készült darabot. Egy polcnak önmagában körülbelül 10 kg teherbírása van. Konyhában és fürdőszobában is állhat. A japán Yumiko Sekine, réz polcaink megálmodója 1993-ban kezdte az üzletét. Először csak praktikus háztartási tárgyak importálásával foglalkozott Amerikából és Európából Japánba. Időközben rájött mennyi minden olyan tárgy és textil hiányzik a sorból, amiket régen, gyerekkorában használt, most viszont sehol nem találja őket. Ez inspirálta őt arra, hogy létrehozza a vállalkozását, ahol a mai napig mindennapi, praktikus és funkcionális, de egyben naturális és minőségi tárgyakat készít.

MÉRETEI
Szélesség: 24 cm, magasság: 11cm, mélység: 8cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Sárgaréz.

HOL KÉSZÜLT
India. 

Menny.:db

Pauza tanácsa

Tisztításnál kézi mosogatást javaslunk. Polírozáshoz használjunk egy kis sót és citromlevet. Mindenképp puha ruhával dolgozzunk a tisztításánál, hogy ne karcolódjon a felülete.

 

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
7.900 Ft -tól (6.220 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
1.990 Ft -tól (1.567 Ft + ÁFA)
KONYHA
2.900 Ft -tól (2.283 Ft + ÁFA)